Ja. Ik ben kandidaat.

Laat ons van Oostende de diervriendelijkste stad van Vlaanderen maken. Dat wil ik realiseren en daarom sta ik voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Vooruit Oostende – plaats 15 – lijsttrekker 2e kolom. Het programma van Vooruit en hun visie op onze stad trokken me over de streep: met veel ambitie en goesting willen John Crombez en zijn ploeg Oostende versterken én willen ze zich inzetten voor dierenwelzijn.

Na jaren als vrijwilliger bij het Blauwe Kruis van de Kust op de barricaden te hebben gestaan voor dierenwelzijn wil ik nu mijn engagement nog versterken. Ik wil nog meer een verschil gaan maken voor de dieren in onze samenleving. Daarom heb ik beslist om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Na vele gesprekken bleek dat de ploeg van Vooruit Oostende en lijsttrekker John Crombez veruit de meeste ambities hebben om dierenwelzijn te versterken. Samen met hen wil ik nu van Oostende de diervriendelijkste stad van Vlaanderen maken.

De standpunten waar we samen met Vooruit Oostende op zullen inzetten gaan van een altijd geluidsarm vuurwerk, tot een verbod op het houden van dieren na mishandeling. Het gaat over een heuse dierenbegraafplaats, over een versterkt centrum voor dierenwelzijn en echt doortastend zwerfkattenbeleid. Al mijn standpunten zul je hier in de komende weken op mijn website kunnen terugvinden, maar aarzel niet om mij nu al te contacteren: contact@fabricegoffin.be of 0469 444 111.